Dr.Schutz – Prostriedok na parkety a korok, matný

Dr.Schutz – Prostriedok na parkety a korok, matný

 

Popis:

Matná polymérová disperzia s obsahom voskov na ošetrenie všetkých lakovaných drevených a korkových podláh. Ochraňuje parkety a korok pred stopami po vychodených cestičkách a pred škrabancami. Poskytuje podlahe príjemný matný vzhľad. Výborná priľnavosť aj na trojvrstvové drevené podlahy s výrobným UV lakovaním. Obzvlášť vhodné na parketove podlahy s matným lakom. Značne zjednoduší pravidelné čistenie ošetrovanej podlahy s produktom Dr.Schutz-Prostriedok na čistenie parkiet a korku.

Oblasť použitia:

Lakované drevené a korkové podlahy

Použitie:

Dr.Schutz-Prostriedok na parkety a korok, matný pred použitím dôkladne zatrepať.  Následne naniesť neriedený tenko a rovnomerne na dokonale vyčistenú a suchú podlahu. Používajte mop, ktorý nepúšťa vlákna. Pri potrebe väčšej ochrany zopakujte postup po preschnutí prvej vrstvy v priečnom smere. Plochu nechajte pred používaním dôkladne vyschnúť, minimálne 12 hodín (najlepšie cez noc).

Pokiaľ bude Dr.Schutz-Prostriedok na parkety a korok, matný  pravidelne nanesený po dôkladnom čistení, tak ochrana podlahy zostane zachovaná. Ošetrovací cyklus je závislý od stupňa zaťaženia môže sa riadiť podľa nasledujúcich bodov:

  • Málo zaťažované podlahy (napr. obývacie izby, spáľne, kancelárie bez verejnej prevádzky) podľa potreby 1 – 2 krát ročne.
  • Stredne zaťažované podlahy  (napr. predsiene, schody, kancelárie s verejnou prevádzkou) podľa potreby každých 3 – 6 mesiacov,  viac zaťažované priestory ešte častejšie
  • Obzvlášť silne zaťažované podlahy ( napr. reštaurácie obchody, obchodné domy, školy alebo tanečné parkety) ošetrovať každých 4 – 8 týždňov, podľa potreby aj častejšie.

Upozornenie: pred použitím dostatočne včas vypnúť podlahové kúrenie. Pri aplikácii zamedziť priamemu slnečnému žiareniu a prievanu.

Spotreba:

20 – 25 ml na 1 m2

Skladovanie:

Skladujte uzavreté v originálnom obale v chlade a suchu. Uschovajte uzamknuté a mimo dosah detí!

 

Obsahuje:

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BRONOPOL, parfémy, rozpúšťadlá, oštrovacie komponenty

 

 

Uschovajte uzavreté a mimo dosah detí!

 

Fľasa je z polyolefínu. Do zberu druhotných surovín odhadzujte len úplne vyprázdnené obaly!