Dr.Schutz-Prostriedok na čistenie parkiet a korku

Dr.Schutz-Prostriedok na čistenie parkiet a korku

 

Popis:

Šetrný čistiaci prostriedok bez rozpúšťadiel určený na pravidelné čistenie lakovaných drevených a korkových podláh. Intenzívne rozpúšťa nečistoty a v spojení s produktami Dr.Schutz–Prostriedok na parkety a korok matný a Dr.Schutz–Prostriedok na parkety a korok lesklý ponúka starostlivo vzájomne prepojený čistiaci a ošetrovací systém. Je vhodný aj na čistenie po pokládke.

Oblasť použitia:

Lakované drevené a korkové podlahy.

Použitie:

Prostriedok na čistenie parkiet a korku zrieďte v pomere 1:200 (50 ml na 10 litrov vody) a podlahu týmto roztokom navlhko vytrite. Veľké plochy môžu byť čistené roztokom v koncentrácii 1:200 až 1:400 sprejovou metódou za pomoci jednokotúčového stroja SRP1 s bielym alebo červeným padom.

Mastné škvrny, stopy po opätkoch a iné ťažšie odstrániteľné znečistenia sa odstránia nezriedeným čistiacim prostriedkom pomocou bieleho padu. Zvyšky znečistenia a použitého čistiaceho prostriedku sa na záver odstránia pretretím dobre vyžmýkanou utierkou namočenou v čistej vode.

Spotreba:

Bežné čistenie: 0,1 litra na 100m2 (riedenie 1:200)

Skladovanie:

Skladujte uzavreté v originálnom obale v chlade a suchu. Uschovajte uzamknuté a mimo dosah detí!

Upozornenie:

 podlaha nemôže byť dlhšiu dobu vlhká alebo dokonca mokrá, pretože môže nabrať vodu v spojoch a pri tom zmeniť formu (nabobtnať, napučať). Preto utierať vždy len jemne vlhkou utierkou (t.j. dobre vyžmýkanou) a nevytvárať na podlahe žiadne „mláky“.

 

 

Obsahuje:

5-15% anionické tensidy, pod 5% neionické tensidy, mfoterické tensidy, chloromethylisothiazolinon, methylisothiazolinon, bronopol, aromatické látky.

pH hodnota cca 9,5

 

Uschovajte uzavreté a mimo dosah detí!

 

Fľasa je z polyolefínu. Do zberu druhotných surovín odhadzujte len úplne vyprázdnené obaly!