Dr.Schutz – H2Oil

Dr.Schutz – H2Oil

 

 

Popis:

Ošetrovací olej na vodnej a prírodnej báze pre ošetrenie na oživenie vzhľadu všetkých olejovaných drevených a korkových podláh. Dodáva podlahe príjemný hodvábne matný vzhľad. Pravidelné čistenie drevenej a korkovej podlahy Dr.Schutz-Mydlom na drevo bude zjednodušené. Optimálna ochrana podlahy.

Oblasti použitia:

Továrensky a ručne olejované drevené a korkové podlahy. Nie je vhodný pre povrchy pigmentované do biela.

Použitie:

Pri čistení po pokládke alebo pri miernom znečistení najskôr vyčistiť podlahu produktom Dr.Schutz-Mydlo na drevo v kombinácii so zeleným padom.  Pri silnom znečistení alebo pri vychodených cestách sa podlaha musí najprv dôkladne vyčistiť s Dr.Schutz-Intenzívnym čistiacim prostriedkom podľa potreby zriedeným s vodou v pomere 1:1 až 1:3  opäť so zeleným padom.

Po dôkladnom vyschnutí povrchu nasleduje ošetrenie resp. oživenie s H2Oil. Pred použitím treba nádobu dôkladne pretrepať. Následne naneste suchým mopom rovnomerný tenký film neriedeného H2Oil. Nechajte min. 12 hodín zaschnúť, najlepšie cez noc.

Upozornenie:

Pri nanášaní sa vyvarujte prievanu a silnému slnečnému žiareniu a plochu chráňte pred prachom. Podlahové vykurovanie včas vypnite. Použitý mop ihneď po ukončení starostlivo vypláchnite čistou vodou a následne vyperte v čistiacom roztoku (napr. v produkte Intenzívny čistič na drevo a korok).

Spotreba:

20-25 g/m2 každý náter, podľa savosti povrchu (orientačná hodnota: 40-50m2/l)

Doba schnutia:

12 hodín, popr. cez noc (pri 20°C, 50% relatívnej vlhkosti vzduchu, výmena vzduchu). Nízke teploty, zvýšená relatívna vlhkosť vzduchu a zlé vetranie môžu dobu schnutia významne predĺžiť.

Skladovanie:

Skladujte uzavrený v originálnej nádobe v suchu a chlade. Chráňte pred mrazom. Uschovajte uzavreté a mimo dosah detí! Doba použiteľnosti 24 mesiacov od dátumu výroby pri skladovaní v neotvorenom originálnom obale.

 

Obsahuje:

Chloromethylisothiazolinon, methylisothiazolinon, bronopol, vonné látky, komponenty ľanového oleja, rozpúšťadlá, ošetrovacie komponenty.

 

Fľasa je z polyolefínu. Do zberu druhotných surovín odhadzujte len úplne vyprázdnené obaly!

 

Zvláštne upozornenie:

Čistiace textílie, ktoré obsahujú zbytky H2Oil sa môžu pri schnutí v prípade nahromadenia tepla samozapáliť. Preto ich je nutné sušiť samostatne a rozprestreté a až po vyschnutí vyhodiť.