Dr.Schutz - Čistiaci prostriedok na laminátové podlahy

Dr.Schutz - Čistiaci prostriedok na laminátové podlahy

 

Popis:

Šetrný neutrálny čistiaci prostriedok určený na čistenie po pokládke a na priebežné čistenie všetkých laminátových a nadurových podláh a laminátových povrchov. Odstraňuje špinu, mastnotu a stopy po topánkach. Netvorí na povrchu vrstvy.

  • Špeciálna receptúra účinných látok neutralizuje nepríjemné pachy (napr. cigaretový dym apod.) a zabezpečuje pri pravidelnom používaní príjemné ovzdušie v miestnosti.
  • S vylepšenou a zvýšenou ochranou spojov.
  • Doporučený združením európskych výrobcov laminátových podláh (EPLF) na šetrné čistenie a ošetrovanie laminátových podláh.

Oblasť použitia:

Všetky laminátové podlahy a povrchy s laminátovou úpravou (napr. luchynský alebo kúpeľňový nábytok)

Použitie:

Prípravok na čistenie laminátu zrieďte v pomere 1:200 (50 ml na 10 litrov vody) a podlahu týmto roztokom navlhko vytrite. Veľké plochy môžu byť čistené roztokom v koncentrácii 1:200 až 1:400 sprejovou metódou za pomoci jednokotúčového stroja SRP1 s bielym alebo červeným padom.

Mastné škvrny, stopy po opätkoch a iné ťažšie odstrániteľné znečistenia sa odstránia nezriedeným čistiacim prostriedkom. Zvyšky znečistenia a použitého čistiaceho prostriedku sa na záver odstránia pretretím dobre vyžmýkanou utierkou namočenou v čistej vode. Odstraňovanie odolných škvŕn a zostatkov lepidla prevádzajte produktom Dr.Schutz-Elatex.

Spotreba:

Bežné čistenie: 0,1 litra na 100m2 (riedenie 1:200)

Skladovanie:

Skladujte uzavreté v originálnom obale v chlade a suchu. Uschovajte uzamknuté a mimo dosah detí!

Upozornenie:

 Laminátová podlaha nemôže byť dlhšiu dobu vlhká alebo dokonca mokrá, pretože môže nabrať vodu v spojoch a pri tom zmeniť formu (nabobtnať, napučať). Preto utierať vždy len jemne vlhkou utierkou (t.j. dobre vyžmýkanou) a nevytvárať na podlahe žiadne „mláky“.

 

 

Obsahuje:

Pod 5% anionické tensidy, neionické tensidy. Chloromethylisothiazolinon, methylisothiazolinon, bronopol, aromatické látky, citral, limonen, linalool, rozpúšťadlo.

 

Uschovajte uzavreté a mimo dosah detí!

 

Fľasa je z polyolefínu. Do zberu druhotných surovín odhadzujte len úplne vyprázdnené obaly!